Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je MFG prisustvovao ovogodišnjem sajmu Intersolar Europe u Minhenu, jednom od najprestižnijih događaja u oblasti solarnih energija i obnovljivih izvora energije. Kao gosti na ovom značajnom sajmu, imali smo privilegiju da budemo deo ove vodeće svetske platforme koja okuplja najnovije tehnologije, stručnjake i inovativna rešenja.

Naša prisutnost na Intersolar Europe sajmu bila je prilika da se upoznamo sa najnovijim trendovima, tehnologijama i poslovnim mogućnostima u oblasti solarnih panela, solarne energije, baterijskih sistema i drugih proizvoda vezanih za obnovljive izvore energije. Kao kompanija koja se bavi distribucijom proizvoda iz ove oblasti, bili smo posvećeni sticanju novih znanja i unapređivanju naše stručnosti kako bismo pružili vrhunske proizvode i usluge našim klijentima.

Naša poseta Intersolar Europe sajmu nam je omogućila da uspostavimo kontakte sa vodećim proizvođačima, dobavljačima i stručnjacima iz ove industrije. Ova mreža saradnika nam omogućava da ostanemo u toku sa najnovijim dešavanjima u industriji i da pružimo najkvalitetnija rešenja našim klijentima.

Tokom sajma, imali smo priliku da prisustvujemo brojnim predavanjima, panel diskusijama i prezentacijama koje su nam omogućile da se informišemo o najnovijim tehničkim inovacijama, održivim rešenjima i najnovijim istraživanjima u oblasti obnovljivih izvora energije. Ova iskustva su nam dragocena i pomažu nam da budemo korak ispred u promovisanju održivog i ekološki odgovornog energetskog sistema.

Hvala svima koji su nas srdačno dočekali na sajmu Intersolar Europe i omogućili nam da budemo deo ove inspirativne manifestacije. Vaša podrška nam pruža dodatni podstrek da nastavimo sa strašću i posvećenošću u radu na promovisanju i distribuciji obnovljivih izvora energije.

Ako želite da saznate više o našem prisustvu na Intersolar Europe sajmu i našim proizvodima iz oblasti obnovljivih izvora energije, posetite naš veb sajt ili nas kontaktirajte putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Radujemo se što ćemo vam pružiti sve potrebne informacije i podršku.