MFG, vodeća firma u području obnovljivih izvora energije, s uzbuđenjem kreće u distribuciju inovativnih proizvoda iz područja obnovljivih izvora energije. Posvećeni smo promociji održivih rešenja i omogućavanju pristupačnosti ovih proizvoda širokom krugu kupaca. Zaronimo u zamršenost našeg procesa distribucije i raznih metoda koje koristimo.

Kakve usluge nudimo u ovom segmentu?

 • Strateška partnerstva: MFG uspostavlja snažne odnose s renomiranim proizvođačima i dobavljačima u sektoru obnovljive energije. Pažljivo biramo partnere koji su u skladu s našom predanošću kvalitetu, pouzdanosti i vrhunskoj tehnologiji. Ova partnerstva omogućuju nam pristup raznolikom asortimanu visokokvalitetnih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe naših partnera.
 • Logistika i skladištenje: MFG koristi robusna skladišta kako bi osigurao učinkovitu i pravovremenu isporuku proizvoda.
 • Prilagođena rešenja: MFG nudi persolizovana rešenja pružanjem prilagođenih paketa proizvoda i konfiguracija. Naš tima blisko sarađuje s klijentima kako bi razumeli njihove energetske potrebe, procenili njihovu infrastrukturu i preporučili najprikladnija rešenja za obnovljive izvore energije.
 • Usluge nakon prodaje: Naša predanost zadovoljstvu kupaca proteže se izvan početne kupovine. MFG nudi sveobuhvatne usluge nakon prodaje. Naš predani tim ostaje predan pomaganju klijentima da maksimizuju dugovečnost i učinkovitost.
 • Širenje tržišta i saradnja: MFG aktivno traži prilike za širenje tržišta i saradnju unutar industrije obnovljivih izvora energije. Istražujemo partnerstva s lokalnim preduzećima, državnim telima i organizacijama kako bismo unapredili usvajanje rešenja za obnovljivu energiju u većem obimu. 

Za više informacija možete nas kontaktirati klikom ovde, ili na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 • Koje vrste proizvoda distribuira MFG u oblasti obnovljivih izvora energije?

  MFG distribuira širok spektar proizvoda iz oblasti obnovljivih izvora energije. Naš cilj je da pružimo sveobuhvatan asortiman proizvoda koji zadovoljava različite potrebe i zahteve naših klijenata.

 • Kako mogu da postanem partner MFG-a za distribuciju?

  Da biste postali partner MFG-a za distribuciju, molimo vas da nas kontaktirate putem naše veb stranice ili putem kontaktnih podataka koje možete pronaći na sajtu. Naš tim će vas detaljnije informisati o našim partnerstvenim mogućnostima i procesu postavljanja saradnje.

 • Kako MFG osigurava kvalitet proizvoda koje distribuira?

  MFG sarađuje samo sa renomiranim proizvođačima i dobavljačima koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta. Naš tim stručnjaka pažljivo bira proizvode na osnovu njihove pouzdanosti, performansi i dugotrajnosti. Pored toga, vršimo redovnu kontrolu kvaliteta kako bismo osigurali da isporučujemo samo proizvode visokog standarda našim klijentima.

 • Kako se vrši isporuka proizvoda i koliko je brza?

  MFG ima dobro organizovan lanac snabdevanja i saradnju sa pouzdanim logističkim partnerima. Naš cilj je da isporučimo proizvode što brže i sigurnije moguće. Vreme isporuke zavisi od lokacije i dostupnosti proizvoda, ali uvek se trudimo da ispunimo narudžbine u najkraćem mogućem roku.

 • Da li MFG pruža tehničku podršku?

  Da, MFG pruža sveobuhvatnu tehničku podršku našim klijentima. Naš tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju da odgovori na sva tehnička pitanja i pruži vam potrebne informacije o proizvodima, instalaciji i održavanju. Takođe organizujemo obuke i radionice kako bismo obezbedili da naši klijenti imaju adekvatno znanje i veštine za korišćenje proizvoda.